OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 22. kedd
Ismertető


2017. szeptember 13., szerda 17:41

A Klebelsberg Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 13., szerda (OS) - Átadták a közel 130 millióból megújult Petőfi Sándor Kollégiumot Mohácson

    Dr. Hargitai János, országgyűlési képviselő rámutatott, hogy jelenleg a hazai költségvetési forrás mellett európai uniós források is rendelkezésre állnak a magyar oktatás fejlesztésére. Ugyanakkor az oktatás sikere a pedagógusokon és a gondos szülőkön is múlik. Köszönetet kell mondani a magyar vállalkozásoknak, amelyek segítségével ezek a korszerűsítések megvalósulhatnak  – fogalmazott a képviselő.  Szekó József, Mohács város polgármestere köszöntőjében örömének adott hangot, hogy mohácsi iskolákban ismét fejlesztések és korszerűsítések valósultak meg. Vértes Rita, az intézmény vezetője felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt 30 évben nem volt ilyen jelentős felújítás az épületben, és kifejezte reményét, hogy az intézményben folyó pedagógiai munka összhangban lesz az épület külső szépségével. A munkálatok februárban kezdődtek és a nyár folyamán be is fejeződtek azért, hogy a diákok szebb, komfortosabb és korszerűbb épületben kezdhessék a tanévet.
     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.