OS Országos Sajtószolgálat
2018. május 22. kedd
Ismertető


2017. szeptember 14., csütörtök 10:04

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 14., csütörtök (OS) -

    Juhász Péter: A Kubatov-listát bővíti az újabb hazug konzultációval a Fidesz
Nem indíthat több nemzeti hazugságkampányt Orbán Viktor!
Velencén a Fidesz háromnapos frakcióülésén Orbán Viktor azt mondta, hogy ma nincs fontosabb számára, mint "a Soros-terv elleni küzdelem", ezért nemzeti konzultációt indítanak róla.
A Fidesz-kormány azért indítja egyik konzultációt a másik után, hogy a választások előtt ezekkel az adatgyűjtő ívekkel frissítsék, bővítsék a Kubatov-listát. A nemzeti konzultáció pénzkidobás, kizárólag hamis propaganda célokat szolgál, a Fidesz-kormány közpénzből hazudik a magyar polgároknak és manipulálja őket. 
A Fidesz-KDNP-nek azonnal abba kell hagynia a Kubatov-lista bővítését, nem indíthat több pazarló hazugságkonzultációt! Orbán Viktor ennek árát, körülbelül egymilliárd forintot az egészségügyi rendszer rendbetételére fordítsa!
Agyrém, amit a Fidesz művel. A kormánypárt újabb nemzeti konzultációja nem is érdemel több szót, sokkal hasznosabb arról beszélni, hogy az Együtt szeptember 16-án, szombaton ismerteti választási programját, melyben bemutatjuk, hogyan teremtenénk együttműködő, boldog, gyarapodó országot hazánkból.

Juhász Péter
az Együtt elnöke
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.