OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. szeptember 14., csütörtök 12:25

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 14., csütörtök (OS) - Igazi kérdésekről szóljon a konzultáció!

    A Fidesz úgy döntött, hogy ismét több milliárd forintot fog kifizetni a fideszes haveroknak egy újabb álkonzultáció keretében. Felszólítjuk a kormányt, hogy az adófizetők pénzéből fizetett kérdőívre valódi, a magyar emberek problémáit érintő kérdéseket tegyen fel!

A további félelemkeltés és összeesküvés elméletek gyártása helyett inkább hazánk valódi gondjaival kellene végre foglalkozniuk. Ha valódi konzultációt akarnak, akkor a következő kérdéseket tegyék fel:

Vannak, akik szerint a magyar egészségügy világszínvonalú, nincsenek patkányok a kórházakban, nincsenek várólisták, nem hiányoznak életmentő felszerelések a kórházakból és nincs orvoshiány, ezért az egészségügy helyett inkább stadionokra költenek százmilliárdokat.  Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?

Egyetért-e Ön azzal, hogy hazánk csatlakozzon az Európai Ügyészséghez, annak érdekében, hogy bizonyos csoportok ne lophassák el az uniós fejlesztési pénzeket?

Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarország legnagyobb problémája nem a bevándorlás, hanem az, hogy eddig 600 ezer magyar vándorolt ki hazánkból és további 1,3 millió tervezi elhagyni az országot?  

Felszólítjuk a kormányt, hogy ezeket a kérdéseket is tegye fel a nemzeti konzultáció keretében a magyar embereknek.

Botka László,
miniszterelnök-jelölt

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.