OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. szeptember 19., kedd 12:52

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (OS) - Cél a nagycsaládosok és a védőnők szoros együttműködés. Együttműködési megállapodást kötött a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Magyar Védőnők Egyesülete. Az együttműködés a közös értékek mentén történik, melynek alapja a családok támogatása, a gyermekek egészséges fejlődése és a közös érdeklődési területek. Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke és Csordás Ágnes Katalin, a MAVE elnöke az együttműködési szerződés aláírásával szeretné szorosabbra fűzni a szálakat a két szervezet között.

    A NOE és a MAVE abból a célból köti a megállapodást, mert közös értékeiken - a családok támogatásán, a gyermekek egészséges fejlődésén és közös érdeklődési területeiken (várandósság, fiatal házasok felkészítése, érdekvédelem és ismeretterjesztés stb.) - alapuló hosszú távú, aktív együttműködést szeretne elérni mindkét szervezet.

A célok átültetése a gyakorlatba úgy történik, hogy a NOE nagycsaládos szervezetei 2017. szeptember 27-től év végéig bemutatkozási lehetőséget kapnak a védőnők számára szervezett országos szakmai konferenciákon. A nagycsaládosok érdekvédelmi tevékenysége, közösségteremtő ereje, és a védőnők szoros kapcsolata, valamint szakértelme mind garanciája a családok hatékony támogatásának.

Budapest, 2017. szeptember 19.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete elnöksége

     Kiadó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.