OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. szeptember 19., kedd 15:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (OS) -

    Az Együtt jogi segítségnyújtást kínál a Debreceni Egyetem vegzált munkatársainak
Az Együtt vérlázítónak tartja, hogy a Debreceni Egyetem a Putyin díszpolgársága ellen tiltakozó munkatársakat vegzálja. Felháborító, hogy Magyarország egyik legnagyobb oktatási intézménye, amelynek a szellemi szabadság zászlaját kellene magasra emelnie, szabadságkorlátozó gyakorlatot folytat. Az Együtt támogatásáról, szolidaritásáról biztosítja a behívatott három tanszék munkatársait. Amennyiben igényt tartanak rá, számíthatnak az Együtt jogászainak segítségére is.
Vlagyimir Putyin orosz elnök debreceni egyetemi díszpolgári címe ellen tiltakozó négy tanszék közül három munkatársait berendelték az egyetemre - számolt be a ATV híradója. A meghívóban annyi szerepel, hogy "Értesítem Önöket, hogy a Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin elnöknek adományozott díszpolgári cím kapcsán történt tanszéki elhatárolódás hátterének és körülményeinek feltárására egy megbeszélés lesz az érintett tanszékek munkatársaival.".

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.