OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. szeptember 21., csütörtök 17:06

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 21., csütörtök (OS) - Semmi alapja a civilek elleni nemzetbiztonsági vádaknak -

    Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje az Eötvös Károly Intézet vezetőségével tartott közös sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy a Fidesz civilek elleni boszorkányüldözésének nincs nemzetbiztonsági alapja.

Majtényi László, az Eötvös Károly Intézet elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, hogy az elmúlt hetek fejleményei alapján megállapítható, hogy a civilek elleni kormányzati hadjáratnak semmilyen ténybeli és jogi alapja nincs. A civil szervezet vezetője hangsúlyozta, hogy a nemzetbiztonsági bizottságnak intenzív jogvédelmi funkciót kell ellátnia. Többek között ezért fordultak Szél Bernadetthez, a bizottság tagjához.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a nemzetbiztonsági bizottság ülésein semmilyen olyan információ nem hangzott el az Eötvös Károly Közpolitikai Intézettel, vagy más "Soros-hálózathoz" köthető civilekkel kapcsolatban, amely nemzetbiztonsági kockázatot jelentene. Ezért egyértelmű, hogy a Fidesz a nemzetbiztonságot politikai kampánycélokra használja.
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.