OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2017. szeptember 22., péntek 13:41

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 22., péntek (OS) - DK: Orbán ne ígérgessen, hanem adja vissza az ellopott korrekciót a nyugdíjasoknak!

    Orbán Viktor reggel a Kossuth Rádióban nyugdíjkiegészítést ígért novemberre. A miniszterelnök talán már elfelejtette, hogy éppen miatta csökkent a nyugdíjak értéke: a Fidesz 1,6%-os nyugdíj korrekcióról döntött, holott még a jegybank is 2,4%-ra jelezte előre az inflációt.

A Demokratikus Koalíció felszólítja Orbán Viktort, hogy ne ígérgessen, hanem adja vissza az ellopott korrekciót a nyugdíjasoknak! Ne csaljon többet az inflációval és ne lopjon azoktól, akik végigdolgozták az életüket.

Niedermüller Péter

Alelnök

DK
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.