OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. szeptember 22., péntek 14:55

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 22., péntek (OS) - A rászoruló gyerekek étkeztetésén egyedül a szocialisták spóroltak - reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára

    A rászoruló gyerekek étkeztetésén egyedül a szocialisták spóroltak, kormányzásuk alatt eszükbe sem jutott bővíteni a gyermekétkeztetést. Több százezer rászoruló gyermeket hagytak ellátás nélkül, és nem biztosítottak szünidei étkezést sem. 2010 óta 27 milliárdról 79 milliárd forintra nőtt a gyermekétkeztetés támogatása. Ma már félmillió gyermek étkezik ingyen, és a rászoruló gyermekek szülei az őszi, a téli, a tavaszi és nyári szünetben is igényelhetik az ingyenes étkezést a helyi önkormányzatnál, a kormány teljes mértékben fizeti azt. A nyári gyermekétkeztetésben is annyi gyermek vett részt, ahány gyermeknek igényelte azt a szülő.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.