OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 22. hétfő
Ismertető


2017. szeptember 22., péntek 15:15

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 22., péntek (OS) - Az ellenzék csak sértegetni és kihasználni tudja a nyugdíjasokat - Reagálás Jakab Péter (Jobbik) és a DK nyugdíjasokról szóló nyilatkozatára

    Az ellenzék csak sértegetni és kihasználni tudja a nyugdíjasokat. A nyugdíjasokkal szemben a Jobbik követett el bűnt: Vona Gábor megengedhetetlen stílusban sértegette a nyugdíjasokat. Gúnyolódott a remegő kezükön, a kis bevásárlókocsijukon és olyanokat írt róluk, hogy "szemeikben gyűlölet lobog", a "szájukból szennyvíz folyik", és "felhörgik a 20. század minden traumáját". A Jobbik elnöke a mai napig nem kért bocsánatot az idősektől. A baloldal pedig mindig csak kihasználta a nyugdíjasokat, Gyurcsány és a szocialisták elvettek az idősektől egy havi nyugdíjat, háromszorosára emelték a gáz árát, megduplázták az élelmiszerek áfáját. A kormánypártokra számíthatnak a nyugdíjasok. Hetedik éve megőriztük, sőt, növeltük a nyugdíjak vásárlóértékét. Csökkentettük a rezsit és a legfontosabb élelmiszerek áfáját. A nyugdíjak értékének megőrzését, az inflációkövető nyugdíjemelést ma törvény garantálja, és a gazdasági növekedésnek köszönhetően ma már nyugdíjkiegészítésre is van esély.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.