OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. szeptember 22., péntek 19:22

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 22., péntek (OS) - Mindennek van határa – folytatódik a Jobbik plakátkampánya

    A Jobbik nem nézi ölbe tett kézzel, hogy a Fidesz alkotmánysértő törvénnyel tiltsa be a kormányváltó erő és a kormányváltó hangulat, a nép egymásra találását. A baloldal kiszállt a versenyből, mi nem fogunk. Folytatjuk a július 15-én félbemaradt plakátkampányunkat, tovább harcolva a 2018-as kormányváltásért, melynek tétje: megállítani a bevándorlást, a kivándorlást és a korrupciót.

A Jobbik 1100 saját tulajdonú reklámfelületen hirdeti: béremeléssel a kivándorlást, a határőrséggel kiegészülő kerítéssel és a letelepedési kötvény megszüntetésével a bevándorlást, józan ésszel és tiszta kézzel pedig a korrupciót fogjuk megállítani. Csak ezeken az alapokon lehet élhető, igazságos, biztonságos és szabad Magyarországot teremteni.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.