OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. szeptember 23., szombat 14:23

Az Emmi - Sportért Felelős Államtitkárság közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 23., szombat (OS) - A Magyar Testnevelő Tanárok Országos Egyesületének tiszteletbeli tagja lett Szabó Tünde

    Az államtitkár méltatta a testnevelő tanárok felelősségteljes munkáját, emlékeztetve, hogy ők azok, akik először ismertetik meg gyermekeinket a sport, a mozgás élményével, illetve első példaképként az ő feladatuk, hogy a gyermekek, a fiatalok technikai, taktikai és erőnléti felkészítésén túl, személyiségük tudatos formálásában is részt vegyenek. A testnevelők nem pusztán egy gyermek, egy osztály, de a jövő generációjának testi-lelki nevelésért dolgoznak - mondta az államtitkár.

     Kiadó: Emmi - Sportért Felelős Államtitkárság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.