OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. szeptember 23., szombat 14:39

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 23., szombat (OS) - Mindenki számít, a Párbeszéd miniszterelnök-jelölti országjárása: Sopron  - Országjárása sokadik állomásán Sopronban a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azt hangsúlyozta, hogy a kormányváltás csak egy eszköz, a cél pedig az, hogy az Orbán utáni Magyarországot közösen építsük újra, ennek pedig a párbeszédről, az együttműködésről és az összetartozásról kell szólnia. A haza ugyanis az a hely, ahol mindenki számít.

    Jakál Adrienn a párt ifjúsági szervezetének elnöke a soproni fórum házigazdájaként arról beszélt, hogy városában a legnagyobb problémát az okozza, hogy a jelenlegi vezetés rengeteg látszatintézkedést végez. Jakál Adrienn azért küzd, hogy az embereknek ne kelljen elhagyniuk az országot, hanem mindenki ott és úgy éljen, ahogy szeretne Magyarországon.
Karácsony Gergely felidézte Orbán Viktor szavait, aki korábban arról beszélt, hogy Magyarország mikor éri utol Ausztriát. Karácsony szerint azonban a magyar emberek nem osztrákokká akarnak válni, hanem olyan magyarok akarnak maradni, akik Európa büszke polgáraiként azt követelik maguknak, ami más európai állampolgároknak is megadatik. Ma sajnos viszont nagyon kevesen hisznek abban, hogy ez az ország képes lenne lélekben, kultúrában, gondolkodásban európai lenni: Orbán mai rendszere ugyanis nem Nyugatra viszi az embereket, hanem Keletre. A 2018-as választás legnagyobb tétje jelenleg, hogy egyáltalán ott maradunk-e Európa közepén.


     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.