OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 11. kedd
Ismertető


2017. szeptember 23., szombat 16:53

A Fidelitas közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 23., szombat (OS) - A "Soros-terv" a magyar fiatalok jövőjét veszélyezteti

    A Fidelitas Országos Választmánya győri tisztújító ülésén újabb két évre Fekete Dávidot, Győr alpolgármesterét választotta elnökének és az alábbi nyilatkozatot fogadta el:

A Fidelitas Országos Választmánya kiáll a nemzetek feletti, kötelező betelepítési kvóták elleni magyar kormányzati törekvések mellett. A “Soros-terv" végrehajtása alapjaiban veszélyezteti az európai és magyar fiatalok jövőjét.

Európában történelmi csúcsokat dönt a fiatalok munkanélkülisége és kilátástalansága, az elöregedő társadalmak alapjaiban veszélyeztetik az Európai Unió rövid- és középtávú fenntarthatósági és fejlődési törekvéseit. Európa demográfiai és munkaerőpiaci kilátásai azonnali, határozott döntés meghozatalára késztetik a Közösség vezetőit.

     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.