OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 22. hétfő
Ismertető


2017. szeptember 23., szombat 16:53

A Fidelitas közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 23., szombat (OS) - A "Soros-terv" a magyar fiatalok jövőjét veszélyezteti

    Vannak nemzetek, melyek Európa problémáinak megoldását a bevándorlásban és a kötelező betelepítésben látják. Az EU két táborra szakadt: a bevándorlóországok és a nem bevándorlóországok táborára. A Fidelitas hitet tesz amellett, hogy az európai közösség jövője az erős nemzetállamok alkotta Európában rejlik, ahol minden ország tiszteletben tartja szövetségesei döntését, miszerint a problémák megoldását saját erőből vagy a bevándorláson keresztül kívánja megoldani.

Támogatjuk Magyarország Kormányának intézkedéseit, ami a fiatalok munkanélküliségének kérdését munkahelyteremtéssel, az elöregedő lakosság problémáját a családpolitika ösztönzésével, a családalapítás és az otthonteremtés támogatásával, a fiatalok terheinek csökkentését pedig a diákhitel terheinek visszavágásával és a kedvezmények kiszélesítésével igyekszik segíteni.

A Fidelitas kiáll a “Soros-tervről" szóló Nemzeti Konzultáció mellett. Támogatjuk Magyarország Kormányát, hogy megvédje a magyar fiatalok jövőjét és, hogy Mi dönthessük el, milyen országban szeretnénk élni az elkövetkező évtizedekben.

A Fidelitas Országos Választmánya
Győr, 2017. szeptember 23.

     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.