OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. szeptember 23., szombat 17:24

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 23., szombat (OS) - Hány ember életébe kerül a propaganda?

    A Fidesz folyamatosan arról beszél, hogy meg kell védeni Magyarországot, azonban a magyarok nem egy külső ellenségtől félnek leginkább, hanem attól, hogy kórházba kerülnek. A Fidesz pedig mindent meg is tesz, azért hogy féljenek. A kórházak adóssága túllépte a kezelhető szintet, az orvoshiány miatt kórházi osztályokat zárnak be, nincsenek megfelelő felszerelések, az idősek nem juthatnak hozzá életmentő gyógyszerekhez.

Miért nem védte meg Orbán Viktor azt a 32 ezer embert, akiknek a halála elkerülhető lett volna, ha megfelelően működne az egészségügy?
Miért nem védi meg a Fidesz a betegeket a kórházi fertőzésektől, amiben már többen halnak meg, mint közúti balesetekben?

A legnagyobb veszélyt a magyarokra a fideszes egészségpolitika jelenti. Nem elég, hogy rengeteg orvost és ápolót elüldöztek, most már az egészségügyi szakképzés keretszámait is csökkentik. A kormányzati agytröszt ismét kiizzadt magából valamit: ha valaki eléggé elhivatott, akkor fizesse meg a képzését, azért, hogy utána szörnyű körülmények között, megalázó fizetésért folyamatosan túlórázzon. Így tesz egy hivatást "csábítóvá" a Fidesz.

Miközben az egészségügyi dolgozók és a betegek is szenvednek az egészségügy helyzete miatt, az orbánisták azzal vannak elfoglalva, hogy több tízmilliárd forintból teleplakátolják az országot egy 87 éves üzletember képével. A plakátok nem gyógyítanak meg senkit, de azok a milliárdok, amibe kerülnek, életet menthetnek.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.