OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 23. kedd
Ismertető


2017. szeptember 23., szombat 19:18

A Belügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 23., szombat (OS) - III. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás

    
A Budapest XIV., Vajdahunyad várában megrendezett Országos Közfoglalkoztatási Kiállításra minden korábbinál több, mintegy 20.000 látogató volt kíváncsi. A 132 kiállító kínálatában a felnőttek végig kóstolhatták Magyarország tájegységeinek jellegzetes ételeit, a kisebbek pedig akár gólyalábon is indulhattak a környék feltérképezésére. A látogatók olyan színes programokból választhattak, mint a látványfőzés, a kézműves-foglalkozások, a népzenei és a kulturális programok. A kóstolni valók közül, különlegessége miatt a struccragu aratta a legnagyobb sikert.
Az esemény zárásaként Dr. Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium közfoglalkoztatásért felelős helyettes államtitkára a "Legszebb Stand" díjával jutalmazta Nagyrábé, Sajógalgóc és Karcsa települések kiállító helyeit.

     Kiadó: Belügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.