OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 22. hétfő
Ismertető


2017. szeptember 24., vasárnap 13:10

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 24., vasárnap (OS) - DK: A stadionok gyepszőnyege helyett a műtőket kéne fűteni

        Elromlott a kazán a Szent János Kórházban, nincs fűtés. Nem csak a kórtermekben, de a műtőkben sem. Képzeljük el, amint a hidegtől reszkető kezű orvos operálja az egy szál steril lepedővel letakart beteget, aki műtét közben tüdőgyulladást kap…
     A Demokratikus Koalíció álláspontja szerint műszaki hiba természetesen a XXI. században is előfordulhat, az viszont nem, hogy egy kórházban ilyenkor ne álljon rendelkezésre pótmegoldás. Ha az Orbán Viktor kedvtelésére épített stadionokban fűthető a gyepszőnyeg, akkor talán az is megoldató, hogy egy kórház műtőjét fűteni lehessen.
     A magyar betegek jobban jártak volna, ha a miniszterelnöknek nem a futball vált volna rögeszméjévé, hanem inkább doktor bácsisat szeretett volna játszani gyerekkorában.

     DK, sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.