OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. szeptember 24., vasárnap 13:18

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 24., vasárnap (OS) -

    Tárgyalásra hívja az új pólus pártjait Juhász Péter
     Tárgyalásokat kezdeményezünk az új pólus pártjaival - jelentette ki vasárnapi sajtótájékoztatóján Juhász Péter, az Együtt elnöke. Mint mondta, régi pártokból nem lesz megújulás a magyar politikában, ezért az Együtt a pártlisták szintjén kizárólag a 2010 előtt nem kormányzó pártokkal képzeli el az együttműködést.
     Juhász Péter leszögezte: az új pólus pártjai, az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és az Együtt mind ugyanazt akarják. Megbuktatni Orbán Viktort 2018-ban, de nem akarnak visszatérni a 2010 előtti időszak politikájához sem. Ezért nincs okuk nem együttműködni egymással. 
     Az Együtt elnöke elmondta azt is, hogy az Együtt tisztában van azzal a történelmi felelősségével, hogy meg kell haladnia egyéni pártpolitikai céljait, érdekeit. A győzelem érdekében új szavazókat kell megszólítani az ellenzéknek, amire csakis az új pártok képesek. Ezért az új pólus mindegyik pártjának felelősen kell viselkednie, s az együttműködés, illetve kormányváltás melletti elköteleződésük kinyilvánítása után immár konkrét cselekvésekre, tárgyalásokra van szükség. Ezt várják el mindannyiunktól a választók, ezért kezd tárgyalásokba az Együtt - tette hozzá.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.