2018. október 23. kedd

2017. szeptember 25., hétfő 11:16

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OS) -

Pataki Márton (Együtt): 25,5 millióért, 6 hónap csúszással készült szakdolgozatnak is gyenge tanulmány a Vizes VB gazdasági hatásairól
Az Együtt feljelentést tett hűtlen kezelés miatt
Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja szerint nincs Magyarországon olyan felsőoktatási intézmény, ahol szakdolgozatként el tudnák fogadni a 25,5 millió forintért vett tanulmányt a Vizes VB gazdasági hatásairól. Az Együtt a feltűnő aránytalanság és a féléves késés ellenére elengedett kötbér miatt hűtlen kezelésért feljelentést tett.
A 444 hívta fel a figyelmet augusztusban, hogy a FINA 2017 Budapest vizes Világbajnokság előzetes gazdasági hatáselemzésére a KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. által a KPMG Tanácsadó Kft.-nek adott megbízás díját 17,65 millió forintról 25,5 millió forintra emelték. Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja a hír nyomán kiigényelte a tanulmányt, majd ezt és a kapcsolódó szerződést megismerve hűtlen kezelés miatt feljelentést tett.

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja