OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 23. kedd
Ismertető


2017. szeptember 25., hétfő 11:16

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OS) -

    Pataki Márton (Együtt): 25,5 millióért, 6 hónap csúszással készült szakdolgozatnak is gyenge tanulmány a Vizes VB gazdasági hatásairól
Az Együtt feljelentést tett hűtlen kezelés miatt
Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja szerint nincs Magyarországon olyan felsőoktatási intézmény, ahol szakdolgozatként el tudnák fogadni a 25,5 millió forintért vett tanulmányt a Vizes VB gazdasági hatásairól. Az Együtt a feltűnő aránytalanság és a féléves késés ellenére elengedett kötbér miatt hűtlen kezelésért feljelentést tett.
A 444 hívta fel a figyelmet augusztusban, hogy a FINA 2017 Budapest vizes Világbajnokság előzetes gazdasági hatáselemzésére a KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. által a KPMG Tanácsadó Kft.-nek adott megbízás díját 17,65 millió forintról 25,5 millió forintra emelték. Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja a hír nyomán kiigényelte a tanulmányt, majd ezt és a kapcsolódó szerződést megismerve hűtlen kezelés miatt feljelentést tett.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.