OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. szeptember 25., hétfő 11:16

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OS) -

    A 82 oldalasra felhizlalt, nagy betűméretes tanulmány színvonala annyira alacsony, hogy nincs Magyarországon olyan felsőoktatási intézmény, ahol szakdolgozatként el tudnák fogadni. A megbízás tárgya egy olyan átfogó tanulmány készítése volt, amely a tervek ismeretében, valamint a korábbi FINA világbajnokságok és más hazai nagyrendezvények tapasztalatai alapján előrevetíti a 2017-es VB várható gazdasági hatásait. A tanulmány érdeklődő olvasói ezzel szemben hosszú oldalakon keresztül olvashatnak a vizes sportágak történetéről és jelenlegi helyzetéről, a Nemzetközi Úszószövetség történetéről. A térképek kedvelői számára a korábbi vizes világbajnokságok helyszíneit elhelyezték egy teljes oldalt elfoglaló világtérképen, majd három oldallal később már csak az elmúlt négy VB helyszínét mutatják egy ismételten teljes oldalt elfoglaló térképen. Fejtörőket is elrejtettek a tanulmány szerzői, például a Kazany öröksége oldalon elmélkedhetnek az olvasók, hogy a "A FINA megítélése szerint a szervező bizottság az alábbi előírt területeken kimagaslóan teljesített:…- Nemzetközi sztenderd;" vajon mit jelenthet. A Vizes VB gazdasági hatásai szempontjából semmilyen módon nem releváns, de az olvasók megismerhetik azt is, hogy hogyan alakult a Sziget látogatószáma 1993 és 2016 között.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.