OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2017. szeptember 25., hétfő 15:16

A Demokratikus Koalíció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OS) - DK: Nincs új elem Botka javaslatában - a DK továbbra is nyitott a tárgyalásokra

    A Demokratikus Koalíció az egyetlen demokratikus ellenzéki párt, amely a kezdetektől fogva előfeltételek nélkül kész résztvenni az ellenzéki együttműködést célzó tárgyalásokon. A DK - amely MoMaval együtt már megtette ebben az irányban az első lépést - minden további tárgyaláson szívesen részt vesz.
Az MSZP miniszterelnök-jelöltjének ma ismertetett javaslatában nincs új elem, Botka László korábbi, már többször elmondott javaslatát ismételte meg. Erről álláspontunkat többször is nyilvánosan kifejtettük. Ezért a ma megismételt javaslattal érdemben nem kell foglalkoznunk, korábbi véleményünk ismeretében azzal nincs dolgunk.
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.