OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 23. kedd
Ismertető


2017. szeptember 25., hétfő 15:16

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OS) - DK: Nincs új elem Botka javaslatában - a DK továbbra is nyitott a tárgyalásokra

    A DK álláspontja tehát változatlan: készek vagyunk a tárgyalásokra, európai módon, egymás önállóságának, belső döntéseinek tiszteletben tartásával. Ahogy mi elfogadjuk a reménybeli szövetségesek kongresszusi döntéseit az együttműködés módjáról, úgy kérjük, hogy ők is tartsák tiszteletben a DK pártszavazáson hozott döntését. Eszerint a párt tagjai elsöprő többséggel úgy döntöttek, hogy nem kötnek megállapodást más pártokkal közös választási listáról, ha a DK képviselőinek személyéről az MSZP kíván dönteni. A DK tagjai a pártszavazáson azzal az elképzeléssel is egyetértettek, hogy a baloldali ellenzéki pártok mind a 106 egyéni körzetben egy jelöltet állítsanak.
A DK kormányváltást akar. Ennek egyetlen előfeltétele van: meg kell állapodni mind a 106 egyéni körzetben a jelölt személyéről. Ez az ellenzéki pártok feladata.

DK Sajtóiroda
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.