2024. április 25. csütörtök

2017. szeptember 25., hétfő 21:27

A Demokrata Párt közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OS) - Már csak Lázár válthatja le Orbánt? Leváltani Orbánt közösen vagy adni neki újabb 4 évet külön. Ez a kérdés. Az ellenzéki pártok közül máris koalícióra lépett a Momentum és az LMP a FIDESZ-szel, hiszen egy önálló indulással garantált Orbán sikere 2018-ban.

Szándékosan elvesztett szavazatok?
Fekete-Győrék inkább akarják a kampánytámogatást mint egy valóban jobb- és igazságosabb országot. Szél Bernadették pedig a számmisztikában hisznek a 2010 előtti politikusok kizárásával.
A többiek még tanakodnak Botka ajánlatán - beleértve az MSZP-t is. A választók pedig máris gondolkodhatnak, ha az "új ellenzékre" leadott szavazataikkal nem Orbánt akarják lassan már trónra ültetni a Budai Várban.

Kósa Sándor, a Demokrata Párt elnöke szerint:
"Aki nem az összefogás pártján áll, az az Orbán-rezsim fennmaradásáért dolgozik. Kifosztják az országot Mészáros, Vajna, Garancsi, Habony és társaik segítségével, miközben hülyének néznek mindenkit. Nem csodálkoznék, ha lassan a Kövér-Lázár-Balog-vonal maga alapítana egy értelmes ellenzéket."

Váltsuk le 2018-ban az ország kirablóit!

Kiadó: Demokrata Párt