OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. szeptember 25., hétfő 21:27

A Demokrata Párt közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 25., hétfő (OS) - Már csak Lázár válthatja le Orbánt? Leváltani Orbánt közösen vagy adni neki újabb 4 évet külön. Ez a kérdés. Az ellenzéki pártok közül máris koalícióra lépett a Momentum és az LMP a FIDESZ-szel, hiszen egy önálló indulással garantált Orbán sikere 2018-ban.

    Szándékosan elvesztett szavazatok?
Fekete-Győrék inkább akarják a kampánytámogatást mint egy valóban jobb- és igazságosabb országot. Szél Bernadették pedig a számmisztikában hisznek a 2010 előtti politikusok kizárásával.
A többiek még tanakodnak Botka ajánlatán - beleértve az MSZP-t is. A választók pedig máris gondolkodhatnak, ha az "új ellenzékre" leadott szavazataikkal nem Orbánt akarják lassan már trónra ültetni a Budai Várban.

Kósa Sándor, a Demokrata Párt elnöke szerint:
"Aki nem az összefogás pártján áll, az az Orbán-rezsim fennmaradásáért dolgozik. Kifosztják az országot Mészáros, Vajna, Garancsi, Habony és társaik segítségével, miközben hülyének néznek mindenkit. Nem csodálkoznék, ha lassan a Kövér-Lázár-Balog-vonal maga alapítana egy értelmes ellenzéket."

Váltsuk le 2018-ban az ország kirablóit!
http://demokratapart.eu
    
     Kiadó: Demokrata Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.