OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 23. kedd
Ismertető


2017. szeptember 26., kedd 11:46

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 26., kedd (OS) - Magyarországra akkreditált külföldi újságírókkal és diplomatákkal találkozott az LMP miniszterelnök-jelöltje -

    Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika miniszterelnök-jelöltje sajtóreggelin fogadta a Magyarországi Nemzetközi Sajtó Egyesület (HIPA) Budapestre akkreditált külföldi újságíróit, valamint budapesti nagykövetségek diplomatáit.

A megbeszélésen Szél Bernadett az aktuális politikai helyzet bemutatásán túl kitért arra is, hogy milyen alternatívát fog kínálni a Szél-kormány Magyarországnak. A Fidesz-kormány elmúlt hét évét értékelve hangsúlyozta, a magyar társadalom készen áll arra az új politikára és új irányra, amelyet miniszterelnök-jelöltként kínál nekik.

Az előadását követően a külföldi sajtó munkatársai és a diplomaták többek között gazdasági kérdésekről, a paksi beruházásról, szociális és nemzetbiztonsági kérdésekről érdeklődtek. A résztevők továbbá kifejezték szándékukat, hogy a jövőben rendszeresítsék a megbeszéléseiket.

LMP sajtó
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.