OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. szeptember 26., kedd 12:33

A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 26., kedd (OS) - A kétszeres teljesítés veszélye fenyegeti azokat, akiknek az ingatlanán önálló zálogjogot alapítottak

    A feljelentés alapjául szolgáló ügyben, az adósok svájci frankban nyilvántartott 5 millió forint összegű kölcsönt vettek fel, melyből eddig 2,53 millió forintot fizettek vissza, most pedig a hitelező és a refinanszírozó bank együttesen a végrehajtási eljárásban 30 millió forint feletti követelést érvényesít és az érintett családot is ki akarják lakoltatni. Az Egyesület elnöke szerint, valószínű, hogy az eset nem egyedi, ezért az ügyben a Pesti Központi Kerületi Bíróság elnökét, valamint a Legfőbb Ügyészséget is tájékoztatta, közérdekű bejelentést, illetve feljelentést tett.
     Kiadó: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.