OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. szeptember 26., kedd 14:57

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 26., kedd (OS) - A veszély nem múlt el, az első kvóta csak a kezdet volt - Reagálás Völner Pál (IM) nyilatkozatára

    Az eredeti menetrend szerint éppen a mai napon, szeptember 26-án járt le a kvótadöntés végrehajtásának határideje. Ha Magyarország nem indította volna el a kvótapert az Európai Bíróságon, akkor mai napig közel 1300 bevándorlót kellett volna betelepíteni az országba. Minden eddigi harc megérte, és továbbra is minden lehetséges eszközzel harcolni fogunk a kvóta ellen. Ahogy arra már az elején felhívtuk a figyelmet, az első kvóta csak a kezdet volt, a veszély nem múlt el, Brüsszel továbbra is a Soros-terv szerint halad.
Hétfőn az Európai Bizottság bejelentette, hogy az áthelyezést előíró uniós mechanizmus szeptember 26-a után is érvényben marad. Azzal hitegették a tagállamokat, hogy ez a kvóta csak egy átmeneti intézkedés, most kiderült, hogy nem így van. Mégsem jár le az eredetileg rögzített határidő és a betelepítéseket folytatni akarják. Nem pusztán az első kvóta végrehajtásának határidejét hosszabbítják meg, hanem dolgoznak az állandó, felső korlát nélküli, automatikus mechanizmuson. A veszély tehát nem múlt el. A hamarosan induló új Nemzeti Konzultáción mindenki véleményt mondhat a Soros-tervről és az annak egyik pontjaként tervezett automatikus kötelező kvótáról.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.