2024. április 26. péntek

2017. szeptember 26., kedd 15:21

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. szeptember 26., kedd (OS) -

Az Együtt üdvözli a Párbeszéd részvételét az új pólus pártjai közötti egyeztetésen
Az Együtt üdvözli, hogy a Párbeszéd elfogadta a meghívásunkat az új pólus pártjaival kezdeményezett tárgyalásokra.
Mindannyiunknak felelőssége van abban, hogy 2018-ban véget érjen Orbán Viktor kormányzása, és felelősségünk van abban, hogy milyen lesz az új Országgyűlés összetétele. A kormányváltás és egy megújuló politika esélyét az szolgálja, ha a 2010 előtti politikát meghaladni akaró pártok együttműködnek, és közösen adnak alternatívát a választóknak.
A jövő évi választás előtt alig több mint fél évvel eljött az idő arra, hogy már konkrét lépéseket tegyünk. Ezért kezdeményezte Juhász Péter, hogy az LMP, a Párbeszéd, az Együtt és a Momentum kezdjen tárgyalásokat az együttműködésről.
Az Együtt bízik abban, hogy az LMP és a Momentum vezetői is ott lesznek a jövő heti egyeztetésen.

Együtt

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja