OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. október 3., kedd 12:50

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 3., kedd (OS) - A Jobbik jelenleg is együttműködne az Állami Számvevőszékkel, ha azt politikai megrendelésre nem akadályoznák

    A Jobbik - mint az eddig ellenőrzések során mindig - most is teljes mértékben együttműködött az Állami Számvevőszékkel az ellenőrzés lefolytatása terén. Az Állami Számvevőszéktől kapott első adatbekérést teljesítettük, ezzel kapcsolatban 2017. szeptember 21-én személyes egyeztetésre is sor került az Állami Számvevőszék és a Jobbik között a Képviselői Irodaházban. Ezen megbeszélésen az Állami Számvevőszék szóban tájékoztatta a pártot, hogy  az eddigi gyakorlattól eltérően - nem várható helyszíni ellenőrzés, csak az elektronikusan beküldött dokumentumokat ellenőrzik. A megbeszélésen felmerült kérésekről jegyzőkönyv is felvételre került az Állami Számvevőszék által. A párt menet közben több kérdést is tett fel az adatszolgáltatás során, ugyanis az Állami Számvevőszék által rendelkezésre bocsátott dokumentumokhoz kitöltési útmutatót sajnos nem biztosított, illetve a kitöltendő dokumentumok egy részét nem szerkeszthető formában bocsátotta rendelkezésre. Ezen kérdéseket az Állami Számvevőszék általában néhány napon belül meg is válaszolta. A kapcsolattartás tehát folyamatos volt.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.