OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. október 9., hétfő 16:09

A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. október 9., hétfő (OS) - Meghosszabbított jelentkezési határidővel még október 24. (kedd) éjfélig lehet jelentkezni a jubileumi tizenötödik alkalommal megrendezésre kerülő <19 Szabadfogású Számítógép Versenyre.

    A nagy érdeklődésre való tekintettel, illetve a jelentkezők kérésnek eleget téve a szervezők meghosszabbították a verseny nevezési határidejét. A pályázók, 2017. október 24. (kedd) éjfélig jelentkezhetnek és tölthetik fel, vagy küldhetik el postán alkotásaikat.

Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás. A 15. évforduló alkalmából a legjobbnak ítélt alkotásokból az Új Budapest Galériában, a Bálna Budapestben kerülnek kiállításra 2017. december 3. és 2018. január 7. között.

A verseny célja, hogy a fiatalok számítógéppel készült alkotásai vagy fejlesztései ne maradjanak eldugva saját mappáikban. Ami néha még a szülők számára is érthetetlen és felesleges időtöltésnek tűnik a gép előtt, az sok esetben a közösség számára hasznos és érdekes végeredményt hordozhat.

A nyilvános bemutatkozási lehetőségen kívül a verseny támogatóinak köszönhetően nyerteseseket tárgynyereményekkel jutalmazzák, illetve, a győztes projektet ösztöndíjban részesülnek, melynek célja, hogy segítse a fiatalok további fejlődését és alapot képezzen a projektek fejlesztéséhez.

A verseny honlapja: verseny.c3.hu
Facebook oldal: /19SzabadfogasuSzamitogepVerseny

     Kiadó: C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.