OS Országos Sajtószolgálat
2018. szeptember 26. szerda
Ismertető


2017. október 12., csütörtök 14:36

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 12., csütörtök (OS) - LiFT: Szijjártó Péter lobbizzon a legális fűért

    A LiFT - Liberális Fiatalok Társasága arra kéri Szijjártó Pétert, hogy kiváló kapcsolatait kihasználva lobbizzon a legális kannabisz érdekében. Sermer Ádám, a LiFT elnöke a külügyminiszternek küldött levelében felhívja a figyelmet arra, hogy az ENSZ szakmai állásfoglalásának megfelelően, tagállamainak többségében a szigorú büntetésen alapuló drogpolitika helyett ma már a megelőzésben és a szabályozott engedélyezésben látják a megoldást. Többek között Oroszország és Fülöp-szigetek ellenkezése miatt viszont nem sikerült eddig az ENSZ-tagállamoknak a tiltott kábítószerek listájáról levennie a kannabiszt. Magyarországon a legóvatosabb becslések szerint legalább egymillió ember látja ennek kárát, legalább ennyi magyar ember füvezett már bevallottan életében, és ennél is több- legalább másfél millió ember már most is legalizálna. Az ő képviseletükben arra kérik Szijjártó Pétert, vesse latba kiváló nemzetközi kapcsolatait. Itt az ideje, hogy a keleti nyitásnak, a kormány oroszbarát politikájának, Szijjártó Péter Fülöp-szigeteki látogatásának végre valódi hasznát vegyük. Arra kérjük a magyar külügyminisztert, legyen a kannabisz nemzetközi lobbistája.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.