OS Országos Sajtószolgálat
2018. július 16. hétfő
Ismertető


2017. október 12., csütörtök 16:18

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2017. október 12., csütörtök (OS) - Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a mai napon hét amerikai szenátorból álló delegációt fogadott.

    A  tárgyalás során a felek megállapították, hogy nagy sikertörténetnek számítanak a magyar-amerikai gazdasági kapcsolatok, Magyarországon 1700 amerikai vállalat 100 000 munkavállalót foglalkoztat.
A magyar tárcavezető elmondta, Magyarország részt vesz a globális terrorellenes globális küzdelemben, és erre a jövőben is számíthat az Amerikai Egyesült Államok.
Szijjártó Péter azt is világossá tette, hogy Magyarország továbbra is biztonsági kockázatként tekint az illegális migrációra, és a magyar kormány kötelességének tekinti a magyar emberek biztonságának garantálását.


     Kiadó: Külgazdasági és Külügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.