OS Országos Sajtószolgálat
2018. szeptember 26. szerda
Ismertető


2017. október 13., péntek 14:13

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye
    Budapest, 2017. október 13., péntek (OS) -

    Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fogadta Nathalie Loiseau francia Európa-ügyi minisztert. A találkozó során a két miniszter egyeztetett az  Európai Unió előtt álló kihívásokra adandó válaszokról. A magyar és a francia álláspont több ponton is egybeesik, így a felek egyetértettek a szabadkereskedelmi megállapodások fontosságában, abban, hogy kölcsönös érdek a Brexit tárgyalások átfogó megállapodással történő lezárása, valamint abban is, hogy már az Európai Unió területén kívül meg kell teremteni annak a lehetőségét, hogy döntés szülessen arról, hogy ki jogosult menekültstátuszra Európában.
     Kiadó: Külgazdasági és Külügyminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.