OS Országos Sajtószolgálat
2018. szeptember 26. szerda
Ismertető


2017. október 13., péntek 14:13

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. október 13., péntek (OS) - Gyurcsány elvett a pedagógusoktól egy havi bért és az utcára tette őket – Reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

    Az a Gyurcsány Ferenc beszél a pedagógusokról, aki elvett tőlük egy havi bért és több ezer pedagógust tett utcára. Gyurcsány és a szocialisták kormányzása alatt a pedagógusok nemhogy béremelésről nem álmodhattak, de örülhettek, ha egyáltalán megmaradt az állásuk. A Fidesz kormányzása óta a legnagyobb pedagógus béremelési program valósult meg a rendszerváltás óta. 2013 óta minden évben  - átlagosan összesen 50%-kal - emelkedett a pedagógusok bére.
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.