OS Országos Sajtószolgálat
2018. szeptember 26. szerda
Ismertető


2017. október 13., péntek 14:31

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. október 13., péntek (OS) - A szocialisták inkább tisztázzák a Czeglédy-botrányt! -  Reagálás Szakács László (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialisták mielőtt vádaskodnak, inkább tisztázzák, hogy Czeglédy Csaba és bűnszervezete hová tüntette a diákok és a magyar állam pénzét! A baloldal legújabb korrupciós botrányában 3 milliárdos áfacsalást követtek el és a pénzből a baloldal kampányát akarták finanszírozni.
Gyurcsány és a szocialisták a mai napig nem tisztázták, hogy mit tudnak erről. A külképviseletek a működésükhöz szükséges alapszolgáltatásokra az adott országban működő  vállalkozásokkal tudnak szerződéseket kötni, ez természetes, és semmi köze az offshorozáshoz.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.