OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. október 13., péntek 15:08

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. október 13., péntek (OS) - A Czeglédy-ügy Gyurcsány és a baloldal korrupciós ügye - Reagálás a Szegedi Járásbíróság döntésére

    A Czeglédy-ügy nem más, mint Gyurcsány Ferenc és a baloldal korrupciós ügye.  Gyurcsány Ferenc lelepleződött, amikor kiderült, hogy pénzelte Czeglédy Csabát. A bűnszervezet több mint 3 milliárd forintos áfacsalást követett el és több száz diákot lopott meg. Czeglédy Csaba nem más, mint Gyurcsány és a baloldal strómanja, akinek az volt a dolga, hogy pénzt gyűjtsön a baloldal kampányára. A diákok kártalanításáról most a polgári kormánynak és a parlamentnek kell gondoskodnia.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.