OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. október 13., péntek 15:09

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. október 13., péntek (OS) - Az ellenzékkel szemben a Fidesz megbecsüli a nyugdíjasokat - reagálás Varga Mihály (NGM) bejelentésére

    Az ellenzékkel szemben a Fidesz-KDNP megbecsüli a nyugdíjasokat. Gyurcsány és a szocialisták elvettek az idősektől egy havi nyugdíjat, soha nem fizettek nekik nyugdíjprémiumot és hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat. A Jobbik pedig sértegeti az időseket, Vona Gábor felháborító stílusban beszélt a nyugdíjasokról és a mai napig nem kért bocsánatot. A Fidesz, ahogy vállalta, megőrzi a nyugdíjak értékét. A nyugdíjkiegészítésen felül idén először nyugdíjprémiumot is kapnak a nyugdíjasok, mert szeretnénk, hogy ők is részesüljenek abból, hogy az ország és a gazdaság erősödik.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.