OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. október 13., péntek 16:19

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. október 13., péntek (OS) - Ferencváros önkormányzata a DK tiltakozása nyomán meghátrált

    A Demokratikus Koalíció október 9-én közleményben tiltakozott a ferencvárosi önkormányzat törvénytelen eljárása ellen, amellyel az "Aszódi lakótelep" lakóira terhelte a közvilágítás és más olyan kommunális szolgáltatások költségeit, amelyeket jogszerűen a főváros, illetve Ferencváros önkormányzatának kellene fizetnie.

Két nappal később dr. Bácskai János polgármester bejelentette: immár maga is elismeri a súlyos mulasztást, és a megoldásra kész azonnal lépéseket tenni. Nem beszélt viszont arról, korábban miért nem volt füle a lakók többszöri panaszának meghallására, és miért csak azután intézkedik a törvénytelen helyzet megszüntetéséről, hogy a DK a nyilvánossághoz fordult. Ilyen a Fidesz és ilyen az ö valódi rezsipolitikája.

A DK nem elégszik meg a törvénytelen helyzet megszüntetésével, ragaszkodik a múltban a lakókkal törvénytelenül kifizettetett milliók megtérítéséhez is.

Ara-Kovács Attila
a DK országos elnökségének tagja

Bodnár Alex Szilveszter
a DK 6-os választókerülete elnökségének tagja

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.