OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. október 14., szombat 10:31

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 14., szombat (OS) -

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent  Zaid Naffa testvére Magyarország nagyköveteként?
Az Együtt politikusai Pintér Sándorhoz, Szijjártó Péterhez és Lázár Jánoshoz fordulnak írásbeli kérdéssel
Hajdu Nóra, az Együtt alelnöke és Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője írásbeli kérdéssel fordulnak Pintér Sándor belügyminiszterhez, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterhez és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterhez, hogy megtudják: veszélyt jelent-e a nemzetbiztonsági szempontból kockázatosnak minősített Zaid Naffa testvére, Oszama Naffa, Magyarország Egyesült Arab Emirátusokba akkreditált nagykövete.
Sajtóinformációk szerint a Terrorelhárítási Központ kockázatokat tárt fel, amikor nemzetbiztonsági szempontból ellenőrizte Jordánia magyarországi tiszteletbeli konzulja, Zaid Naffa hátterét. Naffát nem csak tiszteletbeli konzuli minősége miatt kellett átvilágítani, hanem állampolgársági kérelme miatt is, illetve ő és családja a jelek szerint szoros üzleti kapcsolatokat ápol Orbán Viktor családjával és valószínűleg a miniszterelnökkel is. 

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.