OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2017. október 14., szombat 10:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. október 14., szombat (OS) -

    Hajdu Nóra szerint az eset súlyos aggodalomra ad okot. Zaid Naffa testvére, Oszama Naffa jelenleg is Magyarország nagykövete az Egyesült Arab Emirátusokban. Alig minősíthető életszerűnek, hogy miközben testvérével szemben súlyos nemzetbiztonsági aggályok merültek fel, közben maga a nagykövet nemzetbiztonsági szempontból feddhetetlen lenne. Ha figyelembe vesszük, hogy a Magyarországot az Egyesült Arab Emirátusokban képviselő nagykövet egy komoly nemzetközi feszültségeket mutató régióban fontos államtitkokhoz fér hozzá, munkaköréből fakadóan részt kell vennie Magyarország szövetségeseinek rendszeres, bizalmas egyeztetőin, akkor a nemzetbiztonságot különösen súlyosan veszélyeztető esettel állunk szemben. Mindezeket a kockázatokat Magyarország jól láthatóan Orbán Viktor és családja üzleti érdekeinek megfelelően viseli.
A helyzet tisztázása, az ügy kapcsán megingott közbizalom helyreállítása érdekében az Együtt politikusai az alábbi kérdésekre várnak választ Pintér Sándortól, Szijjártó Pétertől és Lázár Jánostól:

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.