OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2017. október 14., szombat 13:54

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 14., szombat (OS) -

    Az Együtt választási kampánystáb-képzést tartott 106 egyéni jelöltjének és kampánystábjaiknak
A képzésen a római-parti népszavazás hétfői rajtára is felkészült a párt

Juhász Péter, az Együtt elnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt választmányának elnöke a párt szombati választási kampányfelkészülési képzésének szünetében tartott sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy az Együtt a 2018-as parlamenti választásokra készülve képzést szervezett 106 egyéni jelöltjének és kampánystábjaiknak. Beszámoltak arról is, hogy 40 körzetben már el is indult az egyéni jelöltek kampánya, szórólapokat, saját újságokat és más eszközöket használva.
A párt vezetői kijelentették, hogy a Fidesz hatalma megtörhető 2018-ban a parlamenti választáson, amelyet az szolgál, ha igazságos és szabad Magyarországot akarnak teremteni a pártok, és jó együttműködésre lépnek jelöltállítóként. Az Együtt szerint a legjobb megoldás a koordinált együttműködés, amelyben minden egyéni választókerületben egy-egy egyéni jelölt indul a Fidesszel szemben, és a régebbi, illetve az újabb pártok külön listát állítanak. Éppen ezért fontos, hogy az Együtt, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum, azaz az új pólus, önálló listát állítson. Az a párt, amely senkivel nem működik együtt listán, senkivel nem működik együtt az egyéni választókerületekben nem érti a 2018-as választás jelentőségét.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.