2018. július 17. kedd

2017. október 14., szombat 13:54

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. október 14., szombat (OS) -

A közel kétszáz főnyi jelölt és helyi kampányfőnök képzésén szó esett a római-parti népszavazásról. Az Együtt hisz abban, hogy a Párbeszéddel közösen kezdeményezett népszavazás sikeres lesz, össze fog gyűlni a szükséges számú aláírás, és ennek érdekében az Együtt már hétfőn, az első lehetséges pillanatban megkezdi a gyűjtést. A párt vezetői örömüknek adtak hangot annak okán, hogy teljes ellenzéki együttműködés valósult meg Budapesten ebben a fontos, környezetkárosító ügyben. Ez főpróbája a 2018 tavaszi, felelős együttműködésnek is.

Együtt

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja