2018. szeptember 26. szerda

2017. október 14., szombat 15:40

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. október 14., szombat (OS) - A Jobbik Nyugdíjas Tagozata elítéli a Fidesz és a Kormány megalázó és félrevezető kommunikációját

A Jobbik Nyugdíjas Tagozata a szeptember 1-i megalakulást követően tegnap megválasztotta a szervezet alelnökeit, a következők személyében: Erős Erzsébet civil aktivista, Lugosi Józsefné intézményi kommunikátor, Orosz Gyula gépjárművezető szakoktató és Dr. Kohlheb Róbert gépészmérnök, az agrártudományok doktorának személyében.

A megválasztott tisztségviselők személye, tisztességük és elkötelezettségük garanciát jelent arra, hogy a Jobbik Nyugdíjas Tagozata folytatja az alapításkor meghirdetett utat, a nyugdíjas társadalom megalkuvást nem ismerő, közéleti képviseletét.

A Jobbik Nyugdíjas Tagozatának II. Kongresszusán a résztvevők egyhangúlag elfogadták a következő határozatot:
A Jobbik Nyugdíjas Tagozata elítéli a Fidesz és a Kormány megalázó és félrevezető kommunikációját, amit a nyugdíjas társadalommal szemben folytat.

A megválasztott alelnököknek eredményes munkát és töretlen lelkesedést kívánok!

Makai Tibor, a Jobbik Nyugdíjas Tagozatának elnöke, a Jobbik XVIII. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom