2018. december 13. csütörtök

2017. október 14., szombat 16:44

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. október 14., szombat (OS) - A Jobbik sértegeti a nyugdíjasokat - Reagálás a Jobbik közleményére

Az a Jobbik beszél, amely felháborító stílusban sértegeti a nyugdíjasokat és Gyurcsányékkal együtt elutasít minden, az időseket támogató intézkedést. Vona Gábor megengedhetetlen stílusban sértegette a nyugdíjasokat. Gúnyolódott a remegő kezükön, a kis bevásárlókocsijukon, és olyanokat írt róluk, hogy "szemeikben gyűlölet lobog", a "szájukból szennyvíz folyik", és "felhörgik a 20. század minden traumáját". A Jobbik elnöke a mai napig nem kért bocsánatot az idősektől. Sőt, a Jobbik ma már odáig ment, hogy a párt alelnöke és frakcióvezetője, Volner János a napokban egy elhunyt nyugdíjas nénin gúnyolódott.
     Kiadó: Fidesz-frakció