OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 13. csütörtök
Ismertető


2017. október 14., szombat 16:44

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. október 14., szombat (OS) - A Jobbik sértegeti a nyugdíjasokat - Reagálás a Jobbik közleményére

    Az a Jobbik beszél, amely felháborító stílusban sértegeti a nyugdíjasokat és Gyurcsányékkal együtt elutasít minden, az időseket támogató intézkedést. Vona Gábor megengedhetetlen stílusban sértegette a nyugdíjasokat. Gúnyolódott a remegő kezükön, a kis bevásárlókocsijukon, és olyanokat írt róluk, hogy "szemeikben gyűlölet lobog", a "szájukból szennyvíz folyik", és "felhörgik a 20. század minden traumáját". A Jobbik elnöke a mai napig nem kért bocsánatot az idősektől. Sőt, a Jobbik ma már odáig ment, hogy a párt alelnöke és frakcióvezetője, Volner János a napokban egy elhunyt nyugdíjas nénin gúnyolódott.
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.