OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 23. kedd
Ismertető


2017. október 14., szombat 16:55

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2017. október 14., szombat (OS) -

    Az Együtt üdvözli a Párbeszéd taggyűlésének választási együttműködésről szóló döntését

A Párbeszéd mai taggyűlésén, amin Juhász Péter, az Együtt elnöke is részt vett, megszavazta az együttműködést az egyéni választókerületekben minden demokratikus párttal, és döntött a választásokon az Együttel való közös indulásáról is.
Az Együtt üdvözli a Párbeszéd taggyűlésének döntését. A kormányváltás és egy megújuló politika esélyét az szolgálja, ha a 2010 előtti politikát meghaladni akaró pártok -így a Párbeszéd is- együttműködnek, és közösen adnak alternatívát a választóknak.
Az Együtt bízik benne, hogy az új pólus további pártjai is belátják: Mindannyiunknak felelőssége van abban, hogy 2018-ban véget érjen Orbán Viktor kormányzása, ehhez pedig elengedhetetlen a megújulást képviselő pártok együttműködése.

Együtt
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.