OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. október 15., vasárnap 12:57

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. október 15., vasárnap (OS) - A "nyílt társadalom idea" magyarországi zászlóshajója tüzet nyitott a népfelséget tiszteletben tartó kormányra. A célpont a nemzeti konzultáció mindenáron történő megakadályozása, amelyben a magyar emberek hosszú távú sorskérdéseikről mondhatnak véleményt. A Soros áramkörhöz csatolt Helsinki Bizottság jogvédői kevésbé piaci szereplők, sokkal inkább fizetett alkalmazottak. Személyiségi jogaik vélt megsértése kapcsán perelnek. Enélkül is látható lesz számukra, hogy cselekedetük a közerkölcs negatív ítéletét mától kezdve viselniük kell.

    A bírósági döntés remélhetőleg tükrözi majd, hogy a kimondott szavakért, felelősséget kell vállalni, azokat az idő múlása nem törli el.
Emlékeztetnénk, hogy gazdáik "mentőhajói" nem egy esetben, kalákában dolgoztak az embercsempészekkel. 15 ezer embernek fordítottak hátat a Földközi-tengeren, akik így a humanitárius katasztrófa áldozatai lettek. Kérdezzük, értük mit tettek? Hozzátartozóiknak ki követel kártérítést? – talán a Helsinki Bizottság? Valószínűleg nem, mert ezért a gazdik nem fizetnek, (sőt a munkaköri leírások ilyen irányú megsértése, akár elbocsájtással is járhat) az azonban lehetséges, hogy az említett tények eltusolásáért járhat a 13. havi fizetés.
A Helsinki Bizottságnak is tudomásul kell venni, hogy az emberek többségének véleménye Európában, így Magyarországon sem kerülhető meg. Szerencsére, ezt a tényt egyre több uniós kormány érzi magáénak.
CÖF-CÖKA vezetősége

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.