OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 22. hétfő
Ismertető


2017. október 15., vasárnap 16:30

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. október 15., vasárnap (OS) - A szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat - Reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

    Azok a szocialisták beszélnek, akik elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, akik hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat, és soha nem fizettek nyugdíjprémiumot. A szocialisták azt ígérték a nyugdíjasoknak, hogy nem lesz gázáremelés, aztán háromszorosára emelték a gáz árát. Azt is megígérték nekik, hogy csökkentik az élelmiszerek áfáját, aztán duplájára emelték azt. A Fidesz-KDNP megbecsüli a nyugdíjasokat: az inflációkövető nyugdíjkiegészítés mellett nyugdíjprémiumot fizetünk ki novemberben, csökkentettük a rezsit és a legfontosabb élelmiszerek áfáját.


     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.