OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. október 16., hétfő 10:47

A Magyar Munkáspárt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) -

    A Kínai Kommunista Párt
19. Nemzeti Kongresszusának

Peking

Kedves Elvtársak!

A Magyar Munkáspárt nevében a legjobb kívánságainkat küldjük a Kínai Kommunista Párt 19. Nemzeti Kongresszusának.

A Kínai Kommunista Párt Hszi Csin-ping elvtárs vezetése alatt jelentős sikereket ért el a párt 18. kongresszusa óta. Kína erősebb lett. Kína milliókat emelt fel a szegénységből. Kína az ország valamennyi lakosa számára jobb életkörülményeket teremtett, biztos és boldog jövőt teremtett a jövő nemzedékeinek.

Kína jelentős előrehaladást ért abban, hogy 2021-re, a Kínai Kommunista Párt megalakulásának 100. Évfordulójára Kína közepesen fejlett virágzó társadalom legyen, 2049-re, a Kínai Népköztársaság kikiáltásának 100. Évfordulójára pedig modern szocialista ország.

A Kínai Kommunista Párt 19. Nemzeti Kongresszusa nagy jelentőségű esemény az egész világ számára. Óriás jelentősége van sok ország számára az “Egy övezet-egy út" programnak, amely az elmúlt években indult el. A program jelzi Kína azon szándékát, hogy közös jövőt építsen a világ népeivel. Kína ma a világ békéjének és biztonságának őre, reményt ad emberek milliárdjainak, akik háború nélküli világban akarnak élni.


     Kiadó: Magyar Munkáspárt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.