OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2017. október 16., hétfő 10:48

A Magyar Munkáspárt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) -

    A Magyar Munkáspárt megelégedéssel nyugtázza, hogy az elmúlt években intenzíven fejlődtek Magyarország és a Kínai Népköztársaság kapcsolatai. A két ország együttműködése átfogja a gazdasági, politikai és kulturális kapcsolatok széles körét. A Magyar Munkáspárt a jövőben is mindent megtesz a magyar-kínai kapcsolatok fejlesztéséért.

A Kínai Kommunista Párt nagyon fontos szerepet játszik a nemzetközi kommunista és munkásmozgalomban. A kínai sajátosságú szocializmus építésében elért sikereknek kiemelkedő politikai és ideológiai jelentőségük van.

A Magyar Munkáspárt megerősíti szolidaritását és barátságát a Kínai Kommunista Párttal. Nagy megtiszteltetés, hogy a kommunista és munkáspártok nemzetközi tanácskozásnak Munkacsoportjában együtt munkálkodhatunk minden haladó erő további erősítéséért.

Sikeres kongresszust kívánunk, és további nagy eredményeket a kínai sajátosságú szocializmus építésében.

Budapest, 2017. október

Magyar Munkáspárt
Központi Bizottsága


     Kiadó: Magyar Munkáspárt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.