2018. szeptember 26. szerda

2017. október 16., hétfő 10:48

A Magyar Munkáspárt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) -

A Magyar Munkáspárt megelégedéssel nyugtázza, hogy az elmúlt években intenzíven fejlődtek Magyarország és a Kínai Népköztársaság kapcsolatai. A két ország együttműködése átfogja a gazdasági, politikai és kulturális kapcsolatok széles körét. A Magyar Munkáspárt a jövőben is mindent megtesz a magyar-kínai kapcsolatok fejlesztéséért.

A Kínai Kommunista Párt nagyon fontos szerepet játszik a nemzetközi kommunista és munkásmozgalomban. A kínai sajátosságú szocializmus építésében elért sikereknek kiemelkedő politikai és ideológiai jelentőségük van.

A Magyar Munkáspárt megerősíti szolidaritását és barátságát a Kínai Kommunista Párttal. Nagy megtiszteltetés, hogy a kommunista és munkáspártok nemzetközi tanácskozásnak Munkacsoportjában együtt munkálkodhatunk minden haladó erő további erősítéséért.

Sikeres kongresszust kívánunk, és további nagy eredményeket a kínai sajátosságú szocializmus építésében.

Budapest, 2017. október

Magyar Munkáspárt