OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. október 16., hétfő 11:27

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) - Már 1,5 milliárd forintnyi fűtéskorszerűsítési pályázat támogatásáról született döntés

    Az Otthon Melege Program fűtéskorszerűsítést támogató alprogramjára a 2017. június 6. és 2017. október 15. közötti benyújtási időszak alatt közel 6000 pályázat érkezett, összesen több mint 3 milliárd forintos támogatási igénnyel.

A folyamatos értékelésnek köszönhetően már a benyújtott pályázatok fele részesülhetett összesen 1,5 milliárd forint összegű támogatásban. Az érintettek a pályázati portálon keresztül, elektronikus úton kapják meg a Támogatói Okiratot.

A fűtéskorszerűsítési pályázat keretében a beruházással érintett családi házban vagy egyedi fűtési rendszerű társasházi lakásban tulajdonjoggal rendelkező természetes személyek igényelhettek vissza nem térítendő támogatást új kondenzációs kazán beépítésére és a kiegészítő költségekhez (pl.: kéményátépítés, radiátorok cseréje, fűtési csőhálózat korszerűsítése). A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 40 százaléka, de legfeljebb 700 ezer forint.

     Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.