OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 22. hétfő
Ismertető


2017. október 16., hétfő 11:28

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. október 16., hétfő (OS) - Már 1,5 milliárd forintnyi fűtéskorszerűsítési pályázat támogatásáról született döntés

    A kormány kiemelt célja, hogy az otthonteremtési program, az adócsökkentések, családi adókedvezmények és a foglalkoztatási programok mellett a rezsiköltségeket visszaszorító intézkedésekkel is segítse a magyar családok megerősödését. A 2014-ben elindított, közel 29 milliárd forint keretösszegű Otthon Melege Program eddig több mint 130 ezer háztartás energetikai korszerűsítését tette lehetővé.

Az Otthon Melege Programról hivatalos tájékoztatás a kormányzati honlapon és a pályázatkezelő NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. oldalán található.

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kommunikációs Főosztály

Budapest, 2017. október 16.

     Kiadó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.